Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens Rasmus (5år)

Jag låg febrig i sängen och han stod brevid med sin hand på min panna.
-Mamma! Du är het som en BRÄNN-NÄSSLA! :)




Fri vers av Therés
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-28 00:26



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvlig. =)
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!