Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neutralt tillstånd

Din tid
har förändrat klockans sätt
att se på
saken

Dina ramar
har skapat nya
ramar

Om man inte
vill döda tiden
kan man leva
den då istället ?
och visst
kan man kämpa mot sin torrhet
men då finns det risken
att man spricker
upp
i ett
leende
och jo det finns dom
som anser att
läppar bör behållas i neutralt tillstånd
men jag är inte en av
dom




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-11-16 13:11



Bookmark and Share


  trasdocka
vackert, en neutral början men sedan lägger du personliga penseldrag över orden och jag gillar den absolut
"Om man inte
vill döda tiden
kan man leva
den då istället ?" detta var speciellt bra
jag banade iväg i min egen tankegång och la en egen personlig vindil över den och helt plötsligt förtod jag precis, att denna var klockren!!
2005-11-18

  Håkan Eklund
alltid bra herr ola!
dina dikter är nedtonade och koncentreade på
vad du vill säga. inget onödig lull-lull. det är bra.

gillar verkligen stycket om tiden.
fantastiskt bra.

femma
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan