Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖGSOMMARFLICKA

så fjädrande och sommarlätt

är nätta lilla steget

som tar dig uppför trappans sista steg

men jag går inte fram och säger:

"hejsan, hur är läget?"

det gör man inte om man blivit feg

svensk sommar från sin

bästa sida, åter och ånyo

men där finns ingenting för en som jag

jag är förbipasserande

turist och kanske pryo

och stannat bara till ett litet slag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-29 17:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader, tycker om den här
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP