Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska en kvinna...




att driva henne framåt

inåt ...

... uppåt

djupare ...

... högre

mot den andra sidan

tills hon bryter igenom

i ett skrik

och kan se igen

 


... finns inget underbarligare ...


 Att hålla om henne sen

och viska de 3 orden.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-29 19:16



Bookmark and Share


  * MARY *
Fiiint ..!
2010-08-29

  Suzy med punkterna
Varmt och ömt
2010-06-30

  Stjärnöga
En glimt av paradiset
och meningen
med livet -
Du vet sannerligen
hur man älskar en
Qvinna!
Underbar!
2010-06-29

  Katinka VIP
Wow!
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP