Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

volodja







huset snett emot biblioteket, det lite lutande
med flera fönster av
krossat dubbelglas
de räfflade pannornas röda rost i mönster som glittrar i ljuset från
de avlägsna gatlyktorna, nedanför
det mjuka taket av tjära, fortfarande ljummet efter dagens hetta
juni/juli
kväll/natt















klättra, titta inte ner, bara fortsätt
klättra
iskall stege skär in i handflatorna
genom fotsulorna














knarrande steg
jeans mot tjära
sandvita knogar runt glasflaksa
skuggat ansikte, mun mot flaskhals
blöta läppar

du sa












min kusin.
han är tre dagar gammal.








jag sa








vad heter
han?








du sa





volodja.




Fri vers av novagarden
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-30 01:06



Bookmark and Share


    tehdog
Vem är volodja?

Sommarrns backe var grym.
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

novagarden