Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sierra de motora


dina kvarglömda saker







du åker till göteborg med dina vänner
jag är egentligen ingen du känner
men jag känner dig

jag gillar linjen vid dina käkben
hur jag plötsligt ser ditt usrsprung det
sätter mig lite ur spel
när jag ser på dig
och måste koncentrera mig på att andas

vidrör dina kvarglömda saker
dofter
(smaker)
din jeansjacka i hallen den har
hängt precis på samma ställe sen sist och visst kommer du och hämtar
den snart


*

(stjärna)

det är den här tyngande tystnaden

det är lägenheten,
glasen på diskbänken, fjärrkontrollen under soffan och
jag

inget mer vi
väntar på dig



*

(stjärna)

jag klarar inte av tystnaden vänta
där
ja
hör du den?
staden gråter på morgonen
jag tar cykeln och smutsar ner ytterligare lyssnar på det hårdaste musikvärlden har att erbjuda
högsta volym för att överrösta tankarna
kom kom kom
tillbaka

men jag ska forstätta låtsas att jag inte saknar


*

(stjärna)



röker cigarett på balkongen skruvar upp kent
kent är mjukt
ljudet dansar i mig
åt mig

förlåt mig

*

(du)




Fri vers av novagarden
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 20:06



Bookmark and Share


    obscura
fan vad bra! förtjänar en (stjärna)

kvarglömda saker är som minnen, jag skulle behållt dem
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

novagarden