Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde sagt tusen ord



Det verkar så länge sen
så länge sen jag fick röra din hud
och nu är det enda jag kan göra
är att se dig lämna mig

Jag borde ha sagt tusen ord
för att försöka få dig att komma hem
Men jag gav upp redan vid hundra

Om det hade funnits något ord
eller något sätt
att få dig att vara här, just nu
Så skulle jag leta efter det i alla evighet

Om du bara kom tillbaka till mina armar
men sanningen förblir

Du är borta




Fri vers av illimité
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-11-16 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illimité
illimité