Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O Sanning, besök mej!


I drömmen är allt möjligt

I en dröm fick jag healing

Kändes som att jag kunde

flyga med min själ efteråt

Jag var befriad och vi grät

vår glädje, ömhet och sorg

Vi var illuminerat lysande

i vår härliga befrielse

Åh besök mej Sanning

Sanning lev i mej!

Låt nattens drömmar

blomma i dagen!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-30 20:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sista strofen är något extra
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP