Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jubel, smärta och magi




Låt Gud förvandla din smärta till sång

Illusion till närande ljus

Mardröm till jubel

Låt undret transformera din ångest

Låt mej kyssa dej med min magi




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-30 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP