Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kittlar

När du rör dej,
när du ler

När du blundar,
när du på mej ser

Något i mig kittlar,
något får mej att säga
ditt namn högt innan jag somnar,
i hopp om att du är där

När du rör mej,
när du bara är

När du går,
när du är här




Fri vers av Omedvetenhet
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-11-16 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetenhet