Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
----


Till henne?

I mina tankar
är du den ende
I min verklighet
likaså

Alltid finns du där
när jag längtar
Du som äger mig,
mina tankar och
all min tid




Fri vers av Omedvetenhet
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-11-16 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetenhet