Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heroin

I fall jag rasar


Älskling


Och

Om jag försöker


Ta dig dit

Ner


Kan du inte

Blunda




Och önska

Oss

Bort














Fri vers av Obolo
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-01 22:56



Bookmark and Share


  DerMond
Fan...insiktsfullt...
2010-12-11

  Miss Mod
Om det hjälpte att önska...har provat den metoden
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Obolo