Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus

En plats

Att

Stå


Att vara


Ensam

Ändå


Omringad


Kanske

Lämnad


Tid

Får

Visa





Fri vers av Obolo
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 00:43



Bookmark and Share


  kaos_lyrik
gillas
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Obolo