Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att överleva

Att försöka slå rot


Att nå så djupt där vikten av livet

Ger mig tyngden att stå


Jag behöver vara stadig

När allt omkring mig rasar


Jag vet inte om jag klarar det

Om jag vill klara det


Kanske är det dags att skänka min tid

Min plats






















Fri vers av Obolo
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-21 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obolo