Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosion är att vänta

Det brinner
i rummet
värmen
är nästan
olidlig

Tiotusentals
förförelsetekniker
leker med elden
som löv
leker
med vinden

Allt
stannar upp
dammpartiklar
stelnar i
solljuset

Fyrverkeriet uteblev
men stubinen
är
tänd




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 193 gånger
Publicerad 2010-07-02 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan