Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Music is there for one thing, to make the pain go away, right?" - Gustaf Norén


sjung utan en ton

alltid har jag velat
sjunga

för att få ur mig allt
allt inom mig
allt som skaver

aldrig har jag kunnat
sjunga

nu har jag förstått
att jag kan sjunga på mitt sätt

det finns inte bara ett sätt
att få bort smärta

varenda ensam själ
har sitt sätt

jag kan inte sjunga
jag kan inte måla
men skriva

låt orden flöda
låt ingen stoppa dig

för vad du skriver kan aldrig
aldrig
aldrig vara fel

det kan vara
vackert
groteskt
förtjusande
svindlande
bisarrt
osannolikt

det spelar egentligen ingen roll

det kommer alltid att vara
dina känslor
med
dina ord

och kanske
kanske kommer det som skaver inom dig
att lätta

våga testa
det enda du har att förlora
är några ord




Fri vers av illusionen
Läst 227 gånger
Publicerad 2010-07-04 07:32



Bookmark and Share


  SentirLaPluie
jag önskar att livet var likadant, att vi kunde sjunga på vårt eget sätt.
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

illusionen