Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när livet skriker

jag vill

vad?

du vet

nej

jag vill
vill verkligen
förstår du inte?


nej

jag vill inte vara kvar
vill skrika hejdå och springa iväg
aldrig vända mig om
bara se nytt, nytt, nytt varje dag


varför?

för att kunna andas
och för att kanske någon dag kunna vara lycklig?
för att det jag har nu inte är något liv


men egentligen, vad vill du?

jag vill ge mig hän
jag vill känna hjärtat pumpa
jag säger att jag vill leva
varje djävla sekund




Fri vers av illusionen
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-05 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illusionen