Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I non stop-påsen

 

i non stop-påsen

plötsligt giftblåa linser -

kräker valkampanj

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-05 02:25



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
IBSM-applåd!
(I Begränsningen
Syns Mästaren)
Calle
2010-07-06

    ej medlem längre
Påträngande!
2010-07-05

  Ulf D VIP
Överraskande och rolig, bra!
2010-07-05

  tom boreland
precis så
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP