tips på bästa myggskydd mottages absolut och med glädje

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tips på bästa myggskydd mottages absolut och med glädje




Mygg

 

Inte vill jag skriva om myggor så att de får en betydelse,
men de påminner mig med klåda.

Inte vill jag räkna de alla men får svårt att låta bli när
det kliar.

Inte är de hela min sommar, men de har lagt beslag på
en del av mig.

Inte är det kärlek som surrar i det som är nu.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-05 08:33



Bookmark and Share


  blaite
Typ stannan inne. Jag hatar mygg.
2010-07-07

  Lena Krantz VIP
Tidigare år har jag inte påverkats så mycket av dem men i år ger de mig stora bulor och kliar i veckor.

De må ha sin plats i den ekologiska mångfalden men jag tvekar även om det ibland.

*hata hata hata*
2010-07-07

  Peter Matsa
Myggen är snart vår enda kvarvarande påminnelse om att vi människor delar jordens natur med andra levande ting.
2010-07-06

  Larz Gustafsson VIP
"Jag kan icke räkna dem alla"

Undrar om myggen kom i syndafallet, blev till genom att någon fredlig art perverterades... Fästingar och bromsar är ju andra obehagliga varelser.
2010-07-06

  anits VIP
Myggbett ett riktigt elände i sommaren
dom bits, kryper in överallt
fina rader om dom som bitska odjuren
2010-07-05

  Catharina Edin VIP
De är så jäkla irriterande!
Eftersom jag är uppvuxen i Lappland är jag immun och får aldrig myggbett, så mitt råd är: låt dig bitas så mycket det är möjligt så utvecklar du till slut immunitet!
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP