Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lands-kap

 

Det är ett land av lättnad,
mellan landsvägar


Människan är en.


Det är ett rum av stillhet,
utan vägskäl


Människan blir sig nära.



Det är milda omslag,
i nysådd

 

 

 

 






Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-12 07:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert
2010-07-12

  Caprice! VIP
Det är en mycket vacker och adekvat beskrivning!
Kapa de rätta banden - och människan blir en.
Nu fick jag nästan hemlängtan...
2010-07-12

  aol
vackert vännen
2010-07-12

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt språkbruk.
Luftigt, lätt och sommarbetonat.
Frihet och rymd.
2010-07-12

  Yrre VIP
Mycket vackert.
2010-07-12

  Måna N. Berger
Underfundig och befriande kapning!
2010-07-12

  Catharina Edin VIP
Beskrivning av sommar-Sverige? Får mig att tänka på landet - det är förstås där man ska vara nu -
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP