Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har antagligen inte en aning, men varje leende och var minut du ger mej, blir fosfor och kväve för mitt frö.


När börjar det blomma?

Ett frö är planterat i mitt hjärta.
Långsamt har det börjat att gro.

Det var du

som la det i jorden
som gödde det
som vattnade det.

Ett frö är planterat i mitt hjärta.
Långsamt började det gro.




Fri vers av sachie
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-06 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie