Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för alltid, för evigt

För alltid, för evigt


tårarna vattnar blommor som vaggar bekymmer till ro
i vänskapens trädgård läker såren

minnen bland leenden
på tapeterna fastnar dem i huset
hjärtat

livet i frid
med dörren på glänt

tryggheten villar inne
vänskapen blommar ut


för alltid, för evigt


Ett mästerverk som pryder vägarna
Hjärtats livsådra bultandes intill havet

Jordens doft av lavendel
En blomma i ängen under soluppgång

Trädgårdens grönska
vänners mod

Låt dem villa för allt de vackra
I en omfamning



För alltid, för evigt




Fri vers av Nerdissta
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-06 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta