Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsgodis

Detta är mitt motto:
köp hus, Volvo och skaffa barn
och händer det att man vinner på lotto
så kan man köpa en ask havreflarn

Med livet inbäddat i en påse socker
är det inte så mycket som går åt skogen
frågan är bara: vadan detta ocker?
sexti spänn för en öl på krogen?

Då säger jag: bry dig inte om pris
i Asien är det ändå en spänn för en säck ris
där existerar inget sött
istället går allt där mest mot rött




Bunden vers (Rim) av arcticstar
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-07 00:57



Bookmark and Share


  cilax VIP
kul, klokt, dessutom ;) bra
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

arcticstar