Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad säger man om girigheten?


Money speaks

käckt! säger gammelmannen
på teven och ler
check! säger jag för att betala
och försvinner ut ur affären med ett
dollargrin på läpparna

skillnaden mellan tjugotalets mentalitet och nu
är ungefär 90 år
och en jäkla massa fler guldådror tömda




Fri vers (Fri form) av arcticstar
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-07 01:05



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker mkt om den
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

arcticstar