Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning för halka

Inget bröd
inget pålägg ingen juice
det är tomt i mitt kylskåp
jag sjunger min morgonblues
och det är halt ute !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 169 gånger
Publicerad 2005-11-17 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan