Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten bit i taget på väg ut ur sorgen...


Som ett stilla sommarregn




Som ett välkommet sommarregn

så kysser du min själ


genast känns

det friskare

och lättare att andas


jag kan till och med

se hur blommorna

böjer sig för vinden

hur vacker vår ljusa natthimmel är

känna dofterna

från havet

le åt barnens sommarskratt


tack för att du

med din fina vänskap

visar vägen

så jag inte

glömmer bort

hur underbart det ändå är


att


leva












Fri vers av Junitvillingen
Läst 297 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-07-07 08:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utan vännen
skulle vi förgås
jordelivet skulle icke
kunna utstås

men nu finns vännen där
hjälpen ur misär

som lockar fram
en leende mun igen
så att vi till sist
kan hitta Hem

Fint skaldat Atoaa! :-)
2010-07-11

  sulimaa
Kraaaaam<3
2010-07-11

  sulimaa
Kraaaaam<3
2010-07-11

  sulimaa
Kraaaaam<3
2010-07-11

  LovisaCecilia
Precis så är det. Helt fantastiskt skrivet.
2010-07-07

  Teresia Ridell
Mycket vackert, fyllt av, hopp, kärlek o tro !
2010-07-07

    Char-Lee
Superbra!!
Du sprider hopp omkring dig :)
hurrrahurrrrahurra
2010-07-07

  issac.a.m
Strålande skrivet ...
2010-07-07

    Ken Cassel
Tjusigt!
Riktigt vackert min lilla ängel!
:)
Kramar i massor!

Ken
2010-07-07

  Jack_iX
Ljusa hoppfulla rader om saker som också betyder mycket o ej skall glömmas av !
2010-07-07

  walborg
Så härligt att läsa om att livet ljusnar i denna ljuva årstid.
2010-07-07

  Nina Nightwish
Underbar! Vad glad jag blir för din skull, att det trots allt känns lite lättare nu
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen