Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

et in Arcadia ego

Ett kraftfullt fikon
mognar i uterummet
bittra citroner




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-07 09:47

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Nej nu - du kan inte ha det sååååå härligt ???
2010-07-09

    ej medlem längre
Skulle gärna sett en fruktkniv glimma till här ...
2010-07-08

  Gawain VIP
Riktigt intressant.
2010-07-07

  Catharina Edin VIP
Blev ännu bättre med denna titel!
2010-07-07

  Jaseph
En kraftfull haiku, med en tänkvärd titel.
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP