Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Hål

Hans närvaro var stark
Hon kände honom på molekylnivå

Dragningskraften
Han fick blodet att rusa
skapade en vilja av explosion

Han var som ett svart hål
som sög in henne
En jättelik elektrisk krets
som sökte verklig närkontakt

Hon visste

att om hon kapitulerade
skulle hon sugas in
i det svarta hålet

och aldrig mer hitta ut

Han var en galaktisk sopstation









Fri vers av SagaArt VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-09 00:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
... gagn, gagna gagnlö,s gagnrik, gala ,galaktisk, galant ,galax galeas ,galen...

sedan når ett jag molekylernas tillstånd och förenas med den andre på mikronivå

kosmos andas ut
2010-07-11

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=fUSxt-c0gxY

2010-07-11

  PPQ
passion frestelse, åtrå, längtan? dom orden dyker upp i skallen på mig, och som den enkla varelse man nu är så uppskattar jag det
2010-07-09

  Larz Gustafsson VIP
"I´m trying to understand why
there´s like a black hole in the sky
Your love is consuming my time
my life..."
(Amanda Lear)

Hellre soppstation än sopstation.
2010-07-09

  Anna*
Sådana vandrar lite varstans också på jorden :-) Mycket väl beskrivet!
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP