Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en natt av toner

 

Muren,
en härdad, livsgammal

Sommaren,
en ljummen och känsligt fylld



Bördan lutar sig mot
och dränker ljuden på avstånd

Så sliter sig en vilja
när världen gör sig påmind



Natten väver drömmar...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-11 23:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt
2010-07-12

  Caprice! VIP
Utsökt!

Synd att natten är så kort bara... drömmarna hinner knappt göra sig medvetna...
2010-07-12

  Larz Gustafsson VIP
Ett uppbrott man inte önskade men till vilket man var nödd och tvungen.
2010-07-12

  Catharina Edin VIP
Riktigt fin och tänkvärd text.
2010-07-12

  Måna N. Berger
Som att för en stund ge efter, i sommarens dofter och ljumma vindar, som kan få en livsgammal mur att vackla.
Innesluten i illusionen vilar mitt öga i texten, tills:
"Så sliter sig en vilja
när världen gör sig påmind"

Den är aldrig så långt borta att den är helt utanför medvetandet, men drömmarna vävs ändå, i din vackra slutrad här, som i titeln...
Det finns ofta musik i dina dikter.
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP