Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje ny dag


Vet så mycket
jag inte förstår
om mig
om dig
om världen
där vi andas
och bävar inför
varje ny
dag.






Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-11 22:11



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vad sägs om att glädjas
i ovisshetens vara
Förstå att vi inte behöver förstå
och inse att det finns en
härlig mystik och skönhet i detta
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP