Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#1 beskrivningen

tanklös, tanklösa och tanklösta för tillfället
förlåt för alla min osammanhang och påhittade ord
och helt feliga grammatik
men den är för mig att inte tappa bort och bara för dig att läsa om du vill





Övriga genrer av strid, eller
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-12 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strid, eller