Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de dagar utan cigaretter blir oftast många ord på papper


kan man vara fin utan nikotin ? #5

I någons famn, en annan hamn, ett annat namn
Nämner man i andra gränder, vet man aldrig vad som händer
samma sak om igen
jag visste du var den som är den,
vad vill du göra sen, senare, din hud är mycket lenare,

benigare,

prata på, ingen bryr sig, gör så,
enformigt flerformigt översorgligt,
hon ville inte se det på det sättet hon ville överblicka brettet,
på hatten var är du katten varför kallar du mig så
var inte arg du låter som en varg som ett rovdjur

ge mig dur

glöm inte att ta bort
det som är onödigt, hellre kort,

hela tiden är vriden
inte som siden men som sniden, som en träbit
under fyllan eller som en som står på hyllan

står du når du flår du mitt skinn skin skiner
ja jag vet att jag är skygg, så svårt att vara trygg
tryggare kan någon vara kom påminn mig du underbara

underbar, underbarn, kan du ge mig mera garn?
Garnering flambering flambera mig koncentrera dig.

Koncentrat acetat, acetyl, salicyl, syl i vädret, skjul i fjädret




Övriga genrer av strid, eller
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-08-19 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strid, eller