Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringmärkt som en duva


Släpper tusen brevduvor mot skyarna
och de störtdyker mot havet
tills orden är utsuddade

drunknar

Fjädrar flyger
faller,
flyter,
försvinner

men aldrig du

Är ringmärkt
som en duva
i kärlekens namn
och i glömskans




Fri vers av Tina-sol
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-12 14:27



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker och sista raden får
mig att fundera : )
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol