Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har en diagnos. Alla är bokstavsbarn.


Någon har ADHD
en annan är ö-känd.
Killen längs fram i bussen
går på AA-möten
och tjejen bakom stänger världen ute
med MP3.

I skvallerpressen vimlar det av
B-kändisar med D-kupa.
Frälsningen finns i G-punkten.

Alla som saknar bokstav är miffon.
Ovanliga blodgrupper som AB är fusk

Jag har hybris och säger att jag har hela alfabetet.
Det blir enklast så.
Från A-Ö.




Fri vers av Tina-sol
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-12 17:28



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Utmärkt välformulerat
2010-07-16

  Mr Lindemann VIP
Dyslexicon: The Swenglish Language – pipline extender – spjutspets förlängningen.

Neo Word
Componentizations
Definitions:

1:
nonadhd
non-adhd
not adhd

2:
adhdish
adhd-ish
of, relating to, or being adhd

3:
zygonadhd
zygon-adhd
yoke adhd

4:
megadhdstasis
mega-adhd-stasis
position a large adhd

5:
mulitadhdation
mulit-adhd-ation
process, state or action of many, much adhd



Det blir Bakvänt ibland

6:
cytoadhdgraphy
cyto-adhd-graphy
representation of or process of representing cell adhd

7:
adhdoid
adhd-oid
having the appearance of adhd

8:
interadhd
inter-adhd
between or in the midst of adhd

9:
diadhd
dia-adhd
through, across adhd

10:
ornithoadhd
ornitho-adhd
bird adhd



Got the Blues

11:
adhdambulate
adhd-ambulate
to walk or wander adhd

12:
divadhd
div-adhd
god adhd

13:
cryptoadhdish
crypto-adhd-ish
of, relating to, or being hidden or secret adhd

14:
adadhd
ad-adhd
near adhd



15:
underadhdcide
under-adhd-cide
to cut down or kill beneath or below adhd

16:
adhdant
adhd-ant
being, promoting or causing adhd

17:
hypoadhdphore
hypo-adhd-phore
bearer of below or less than adhd

18:
adhding
adhd-ing
action, process or art of adhd

19:
adhdship
adhd-ship
quality, status or skill of adhd
Källa: http://adhd-npf.com/begreppet-som-bokstavsbarn/

2010-07-12

    ej medlem längre
Denna var läcker du, Tina! Det är ju verkligen så! :)
2010-07-12

    ej medlem längre
så fin!
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol