Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Na na na na oh yeah !

Med jämna
mellanrum
tar jag ostadiga
steg

Rostar till
lite grann
i det inre

Att vara
vuxen
är ett helvetes
ansvar
och oro
kan mala
en till
smulor

Kan jag
passa
på den ?

Leker
mig
fri
metar med
masken
och fångar
sanningen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-13 17:55



Bookmark and Share


  Tini Tut
Fint tycker jag.
Tini Tut
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan