Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är ensam


När mörkret letar sig in
Genom alla stängda dörrar
Alla låsta själar
När det sprider sitt gift
Utan att någon kan hindra det

Det är då
Det är då det gör som ondast
När ingenting har hänt
När man inte vet hur man ska hantera det
Paniken bara kommer

Då vill jag bara ha dig här...
Krama mig hårt och viska
\"Allt kommer bli bra\"
Viska att jag är stark
Säg... Säg att jag är din

Jag vill inte längre be om ursäkt
Vill inte säga förlåt för att jag är jag
Mitt självhat är borta
Men inte paniken
Inte ljudlösheten min kropp drabbas av

När jag är ensam...




Fri vers av Snövit
Läst 748 gånger
Publicerad 2005-11-17 21:31



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket fin dikt!
2005-11-18

  rebecca d VIP
så fint, känner med, ser det framför mig. Bra sluta be om ursäkt för sig själv...paniken ger också vika såsmåningom!
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Snövit
Snövit