Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet


Om jag sväljer all min stolthet
så vågar jag säga ibland
att jag känner mig ensam

Men annars så vill jag inte
att ni ska se hur jag är
hur mycket jag behöver

Om du kommer riktigt nära
så vågar jag kanske berätta
men jag kommer aldrig att lita på dig

Kryp tätt intill
så tätt intill som bara du kan
så mår jag kanske bättre

Kanske borde jag sagt
att jag kände mig ensam den gången
men jag har ju min stolthet

Men över vad?




Fri vers av Snövit
Läst 636 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-29 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snövit
Snövit