Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver detta till en kvinna som betyder mycket för mig. Hon vill vara självständig, samtidigt, omtyckt, men ändå, fri, från män, som inte gett henne bra. Jag tycker mycket om henne, därför denna dikt.


KÄNSLA

Kärlek är outgrundlig.
Vad den innebär,
vet jag ej.

Känt dig kort,
bara snart 2 år,
men ändå lärt känna.

Tycker.

Vill inte förlora.

Kan inte annat, än att vara,
mig själv.

Vet du?
Att du är viktig!
Tror inte, att du vet, det!

Men om du så skulle,
inse,
så vore det bra.




Fri vers av Göran Degerman
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-14 01:22



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En dikt som beskriver,om kärleken från en
Men i kärlekens näste så är man två

Ge dikten till henne,till vederbörande
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Göran Degerman
Göran Degerman