Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver spontant, utan, korrekturläsning, får se vad som blir.


OERHÖRT

Är att leva.

Jag lever,
men tar livet med
en nypa salt.

Fast tacksam för varje dag,
som kommer.

Ledsen att livet
inte blev,
som tänkt.

Varför? Undrar du?
Ja du må undra,
men det är min,
hemlighet.

Oerhört
är att ha,
kärlekskänsla.

Utan det fanns
vi ej.

Jag tror på livet.
Sen finns kärlek
i det,
så är det mycket mer,
än saker och det materiella.

Göran




Fri vers av Göran Degerman
Läst 280 gånger
Publicerad 2010-07-18 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Degerman
Göran Degerman