Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som dom vill

Jag rör mig i svängrum
reder mig
bland såser
och köper
reklamen

Jag tittar
på kurvor
blir en ostadig chaufför
och snubblar

mitt samvete

Jag
luskar i tankar
pulsen den bankar
och hjärnan den tankar

Hon sa
bly
är inte enbart
till för att skapa med
och jag kände en illning längs ryggraden

Trygghet
bor i en
permanent
andrahands tvåa

Skor
går som dom vill




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 148 gånger
Publicerad 2005-11-17 22:22



Bookmark and Share


  kärleksbarn
nej shit vilken mysig...kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men den här var ju helmysig!
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan