Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du delar ut drömmar



Du springer runt

delar ut drömmar

sagor om



skönhet




i landet Långt Långt Borta

bland skyskraporna

där jag falnade



Lät flammorna vila


flämtade


sakta


i mörket





syre


så stark

att jag blev yr

blåste på drömmar­




du aldrig ämnat fylla





Fri vers (Modernistisk dikt) av Plumflower
Läst 525 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-14 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower