Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med blårandigt överdrag och slitna hörn





kvinnan i hörnan

den som sitter där i karmstolen

med blårandigt överdrag och slitna hörn

längst in i cafét

hon som läser, andas

som pillar omedvetet på armstödets sömmar



hon i hörnan på cafét tvärs över gatan

som sitter med det ena benet över det andra

och byter ibland när hon sträcker sig efter den blå koppen

och läser samma rad i designboken

tre gånger



hon som försöker

älska igen,

hinna med,


andas


de serverar utan att fråga vad hon vill ha

hon som sitter med laptopen i knät

och äter över kanten av skärmen

hon som tänker, känner efter och fortfarande


måste hinna med,

försöka andas


och kanske älska igen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Plumflower
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-14 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower