Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obesvarat

Den rastlöshet jag finner i min själ
utplånar livet själv på ett obarmhärtigt sätt
finner ingen förankring
i mig själv längre
som om själen flytt
med ett annat hjärta
och bestämt sig för att stanna




Fri vers av Anneli Luoto
Läst 316 gånger
Publicerad 2010-07-15 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Luoto