Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Lyft med mig,låt det hända
tillåt det ske
Ingenting är längre sant
förutom detta
Längtan i mig fyller mitt väsen
dränerar varje logisk tanke
Tömmer och fyller
och jag andas dig
Luften i dina andetag skall befria
förlösa och bejaka
Känslorna i din kropp ska besvara
längtan i mig
Andas mig
för jag andas dig




Fri vers av Anneli Luoto
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-13 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Luoto