Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


50 nyanser av kärlek

Hans namn var fel från början






Vi kände varandra så kort tid
men ändå så fann du mitt inre

Jag blev sann i mig själv i mötet med dig

Jag saknar den känslan
den jag förknippar med dig

du fick mig att vakna
väckte passionen i mig

Jag såg och kände något för dig
som kom från sanningen inom mig

Jag saknar henne
hon som kände så djupt

Jag saknar dig
och det som kunnat blivit vi

Kanske drömmarna
är det som håller en vid liv

Men jag tänker att du
vore bättre vid min sida

Du är ännu för mig
en rosa skimrande saga

som jag vill finnas till för
och behaga

Älskade vän
finn vägen tillbaka

till det du såg hos mig
och det som förenar oss





















Fri vers av Anneli Luoto
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-23 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Luoto