Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För Elisa min kusin som tog livet av sig


Ingen

Inte en moders omvårdnad
Inte en faders trygghet
Inte en dotter nära
Inte en endaste kära
Ingen som når in
Ingen
Ingen som vill

Ser henne som hopplös
Ser henne som en flyende
Ser henne som förlorad
Ser henne som svag
Ser henne inte
Ingen
Ingen som vill

Så ensam och värdelös
hon väljer att ta sitt liv
med ett rep om sin hals
och ett hjärta tömt på liv

för hon blev
ingen
ingen som vill




Fri vers av Anneli Luoto
Läst 300 gånger
Publicerad 2010-07-15 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Luoto