Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risktagande

Det är alltid ett
risktagande det här
att gå upp
och ta itu med dagen

Men vem vill
stanna
i evig
natt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 186 gånger
Publicerad 2005-11-18 06:02



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja det är livsfarligt att leva, men finns det något bra alternativ ?
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan