Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blankt

 

Som om livet är mitt att blunda, så blundar jag nu
i strömmar av sådant som gör ont.

Som om livet är mitt att tysta, så tystnar jag nu
på ett sätt som få förstår.

Som om hjärtat är mitt att slå, så slår jag nu
till mötes mina spillda slag.


För liv som getts för liv som tagits söker mitt jag
en plats att leva vid.


Så går jag det till mötes... igen och igen.


Liv...

Jag är kanske tyst nu när man söker min blick som
letar sig förbi, på väg mot ett innersta, 

ty även en skattkammare kan innehålla tyngd.


Men jag känner dig, liv, och lättar för dig, allt.

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-16 14:01



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Mycket starkt det berör, är smärtsamt skriver bokmärker och en stor applåd
2010-07-21

  Ilman Yusupov
Ett stort filosofiskt innehåll! Jag gillar det!
2010-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Även en skattkammare kan vara beskattad.
2010-07-17

  Rolfsdotter
Starka rader som berör, bokmärker...
2010-07-16

  Catharina Edin VIP
Mycket vackert och sensitivt -
2010-07-16

  Fredrik P. VIP
en känslig
resa inåt.
bra!
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP