Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intro/vers/stick: Cmoll Ref: A# | F | A# | G


Drömmen som du sått

Jag ser dom ner för gatan
Där går dom på ett led
Går ner mot vattnet
Och jag går brevid

Smuts på ena kängan
Skosnöret gick opp
Den ena smällen efter den andra
Dar brast mitt sista hopp

Alla är vi dömda
Dömda för våra "brott"
De "brotten" vi inte gjorde
Som frön vi inte sått

Det liknar ett Auswitchz
Ett sånt har dom målat opp
Med heltäckande väggar
Målade med smuts

Alla är vi dömda
Dömda för våra "lott"
Den "lotten" vi inte skrapa
I den kön har vi inte stått

Duvorna gråter,
gråter ner på oss
Regnar gör det inte,
det regnar bara stoft

Alla är vi dömda
Dömda på våra "mått"
De "måtten" vi inte gjorde
Som i drömmen som du sått




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blackorange
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-16 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blackorange