Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext


Älskling, du gör mig

Jag ser ingenting
jag ser ingenting
bara ett stort svart ljus

Jag hör ingenting
jag hör ingenting
jag är dränkt i sand

Jag vet ingenting
jag vet ingenting
bara att jag härdar ut

Jag känner ingenting
jag känner ingenting
ge mig din varma hand

Ge mig din varma hand
Älskling, sträck ut din hand

Nu så ser jag ljus
tända ljus på band
älskling, sträck ut din hand!

älskling du gör mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blackorange
Läst 366 gånger
Publicerad 2011-05-30 20:23



Bookmark and Share


  Matilda E. Stridsberg
Väldigt vacker och fint skriven.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

blackorange